Acd fundering voor ivy tuinkas
ACD fundering voor Ivy tuinkas

ACD fundering voor Ivy tuinkas


Prijs:
248,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
ACD
EAN:
5411210141646
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

ACD fundering voor Ivy tuinkas

Plaats de ACD tuinkas Ivy op deze zelfdragende fundering voor een stabiele en stevige basis van de tuinkas. Een fundering is het belangrijkste onderdeel van een tuinkas en beschermt de kas tegen grondwater en verzakkingen. Als de fundering van een tuinkas niet in orde is, zal de kas al snel gaan verzakken. Hierdoor gaan de deuren naar verloop van tijd scheef staan en de ramen kunnen spontaan breken. Dus ook voor de veiligheid is een goede fundering noodzakelijk.

De ACD fundering is een stevige, zelfdragende, aluminium fundering in gegalvaniseerd staal. Het voordeel van deze fundering is dat de fundering, samen met de kas, verplaatst kan worden wanneer de grond verzakt of wanneer uw tuinplan verandert. Het is ook mogelijk om zelf een gemetselde fundering te maken, maar dan kan deze niet meer verplaatst worden.

De fundering moet minimaal 50 centimeter in de grond geplaatst worden zodat er geen vorst onder kan komen. Verder dient de fundering stormvast te zijn en stevig aan de grond verankerd te zijn.

Specificaties

  • Afmetingen: 257 x 193 cm
  • Oppervlakte: 5  m²
  • Materiaal: Gegalvaniseerd staal
  • Gewicht: 14 kg