ACD tuinkas Daisy 3.8m2 – veiligheidsglas

ACD tuinkas Daisy 3.8m2 – veiligheidsglas


Prijs:
649,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
Merk:
ACD
EAN:
5411210141011
B2B:
Artikelomschrijving:
Een tuinkas in de tuin is de droom van tal van tuinliefhebbers. In een tuinkas kunt u onder alle...
Meer informatie
Artikelomschrijving

ACD tuinkas Daisy 3.8m2 – veiligheidsglas

Een tuinkas in de tuin is de droom van tal van tuinliefhebbers. In een tuinkas kunt u onder alle weersomstandigheden met uw planten bezig zijn en wordt u niet tegengehouden door regenbuien of stevige windvlagen. Het gebruik van een tuinkas voor uw planten vervroegt het kweekseizoen en rekt het uit doordat de temperaturen in de tuinkas hoger zijn dan in de buitenlucht. Door de vroege winterzon kan er al snel een aangename temperatuur ontstaan in de kas waardoor u comfortabel aan de slag kunt in de tuinkas. Hierdoor is het ook een ideale plek om even tot rust te komen, door een tuinset in de tuinkas te plaatsen creëert u eenvoudig een aangename plek om te ontspannen.

De tuinkas is voorzien van één dakraam en één schuifdeur van 60 centimeter breed. Het dakraam speelt een belangrijke rol op de warme dagen van het jaar, door de hoge temperaturen ontstaat er condens op de planten en door ventilatie kan dit vocht worden afgevoerd. De tuinkas heeft een nokhoogte van 195 centimeter waardoor u gemakkelijk kunt staan in de kas en dus comfortabel aan het werk kunt. De kas heeft een lengte van 195 centimeter en een breedte van 193 centimeter zodat er genoeg ruimte is voor verschillende planten en bloemen. Voor een snelle montage plaatst u de tuinkas op de zelfdragende fundering, deze fundering is optioneel bij te bestellen en zorgt voor een stabiele plaatsing. Deze fundering is niet noodzakelijk, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering voor de tuinkas te maken.

De tuinkas heeft een aluminium frame en een beglazing van veiligheidsglas. Veiligheidsglas is een glassoort welke op specifieke wijze behandeld wordt zodat de breukwijze verandert. De verandering van de breukwijze draagt bij aan een hogere veiligheid  doordat de breuksterkte verhoogt. Veiligheidsglas is vijf maal sterker dan 'normaal' floatglas. Hierdoor is de schade tijdens transport, montage of slechte weersomstandigheden vele malen kleiner. Mocht het veiligheidsglas toch breken, gebeurt dit op een relatief veilige manier. Het glas valt in hele kleine stukjes uit elkaar met afgevlakte kanten, hierdoor is het risico op verwondingen beperkt. Door de hoge mate van veiligheid van veiligheidsglas wordt deze kas aangeraden in de tuinen waar kinderen en of huisdieren aanwezig zijn.

Specificaties

 • Afmetingen (lxbxh): 195x193x124 cm
 • Goothoogte: 124 cm
 • Nokhoogte: 195 cm
 • Afmeting deuropening: 60 cm
 • Oppervlakte: 3,8 m²
 • Materiaal frame: Aluminium
 • Materiaal glas: Veiligheidsglas
 • Dikte glas: 3 mm
 • Kleur: Aluminium
 • Gewicht: 30 kg
 • Aantal dakramen: 1
 • Aantal schuifdeuren: 1
Gerelateerde artikelen