Strawberry Queen kweekkas

Strawberry Queen kweekkas


Prijs:
315,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 19,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8718226337436
B2B:
Artikelomschrijving:
Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de een must. Perfect geschikt voor het...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Strawberry Queen kweekkas

Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Strawberry Queen kweekkas een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Deze kweekkas bestaat uit een houten frame en heeft een glazen afdichting. Het vurenhout heeft een dikte van 18 mm en is op ecologische wijze verduurzaamd met lijnzaadolie. Op die manier is het geschikt om jarenlang mee te gaan. De ruiten in de ‘klep’ aan de bovenzijde van de kweekkas zijn van 3 mm dik veiligheidsglas.

De Strawberry Queen wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de ‘klep’ al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus.

Voor een goede beluchting kan de ‘klep’ in twee standen worden geopend m.b.v. de houten opener. Om eenvoudig en veilig te kunnen werken in de stand ‘open’ is het raam voorzien van een metalen uitzetter.

Specificaties:

  • Breedte: 60 cm
  • Lengte: 120 cm
  • Hoogte: 30 / 40 cm
  • Oppervlakte: 0,72 m3
  • Ramen: 1x kantelraam
Gerelateerde artikelen