Plant Station kweekkas

Plant Station kweekkas


Prijs:
239,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8719214380137
B2B:
Artikelomschrijving:
De beschermt uw gewassen tegen verschillende weersinvloeden zoals wind, hagel, stevige regenbuien, vorst en...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Plant Station kweekkas

De Plant Station kweekkas beschermt uw gewassen tegen verschillende weersinvloeden zoals wind, hagel, stevige regenbuien, vorst en tegen verbranding van de hete zon. De kweekkas is een compact alternatief voor een tuinkas en is ideaal te gebruiken op het balkon, op het terras of in de tuin. Met een kweekkas kunt u eerder in het jaar beginnen met kweken en ook na het seizoen langer doorgaan met kweken.

De kweekkas is voorzien van een stevig, aluminium frame en een afdichting van 4 millimeter dubbelwandig polycarbonaat. Polycarbonaat is een kunststofsoort met een isolerende werking en heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid, hierdoor ontstaan de optimale groeiomstandigheden voor de planten in de kweekkas. In het aluminium frame heeft u de mogelijkheid om twee schappen op iedere hoogte naar wens te monteren, u kunt de kas dus geheel naar eigen wens inrichten.

De toegang tot de kweekkas bevindt zich aan de voorkant middels een schuifdeur welke voorzien is van wielen in een rail. Verder is de tuinkas voorzien van één dakraam welke in verschillende standen kan worden open gezet. Het dakraam speelt een belangrijke rol in de beluchting van de planten, het is namelijk belangrijk dat de planten voldoende frisse lucht krijgen.

Specificaties

  • Lengte: 90 cm
  • Breedte: 50 cm
  • Goothoogte: 111 cm
  • Nokhoogte: 134 cm
  • Materiaal: Aluminium/polycarbonaat
  • Aantal dakramen: 1
  • Aantal schuifdeuren: 1
Gerelateerde artikelen