Kweekbenodigdheden

Kweekbak

Kruidenpot startersset lime

Kruidenpot startersset lime


Prijs:
22,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
Merk:
EAN:
4009049402925
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Kruidenpot startersset lime

Met deze handige kruidenpot heeft u voortaan een kruidenpot en mini-serre in één. De set bestaat uit een kruidenpot met een uniek bewateringssysteem, een stolp met beluchting en een zakje basilicumzaadjes. De kruidenpot met waterreservoir zorgt voor heerlijke kruiden die wekenlang fris en vers blijven. Door het unieke bewateringssysteem krijgt de grond een constante aanvoer van water waardoor de kruiden lang vers blijven. De kruiden nemen via het hydrokoord precies de hoeveelheid water op die zij nodig hebben zodat u weinig onderhoud heeft aan uw mini-serre.

De stolp op de kruidenpot zorgt voor een optimaal leefklimaat voor uw zaaigoed waardoor de kruiden snel ontkiemen. Wanneer de scheuten 1,5 centimeter hoog zijn kan de stolp verwijderd worden. De kunststof bloem in het waterreservoir werkt als een waterindicator en geeft aan wanneer het tijd is het waterreservoir bij te vullen. Wanneer de bloem verdwenen is moet er water gegeven worden.

De kruidenpot is UV-bestendig en is daardoor perfect om op de vensterbank of op het balkon te plaatsen. Ook is de kruidenpot ideaal in de keuken zodat u uw verse kruiden altijd bij de hand heeft bij het koken. Geniet voortaan wekenlang van uw eigen gekweekte kruiden met deze functionele kruidenpot!

Specificaties

  • Afmetingen  (Ø x H) : 13x21 cm
  • Ø onderaan = 9 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Lime
  • Vaatwasserbestendig
  • UV-gestabiliseerd
  • Waterreservoir: 0,5 l
Gerelateerde artikelen