Kweekbenodigdheden

Kweekbak

Kruidenpot startersset antraciet

Kruidenpot startersset antraciet


Prijs:
22,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4009049402901
B2B:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Kruidenpot startersset antraciet

Met verse kruiden als basilicum, bieslook, tijm en peterselie wordt een maaltijd nóg smakelijker. Met deze kruidenpot antraciet kunt u heel eenvoudig uw eigen kruiden kweken en daarbij lang vers en fris houden. De kruidenpot is voorzien van een waterreservoir waardoor de kruiden altijd voldoende water hebben. De kruiden nemen via het hydrokoord in het waterreservoir precies de hoeveelheid water op die zij nodig hebben. De set wordt geleverd inclusief de kruidenpot met waterreservoir, een stolp met beluchting en een zakje met basilicumzaadjes.

Het kunststof bloemetje in het reservoir werkt als een water-indicator, zo kunt u gemakkelijk zien wanneer u water dient toe te voegen. Niet alleen heel handig, maar ook een leuk decoratief element!
De stolp op de kruidenpot creëert een optimale temperatuur voor uw zaaigoed waardoor de kruiden snel zullen groeien. Wanneer de scheuten een hoogte van 1,5 centimeter hebben bereikt kan de stolp verwijderd worden en is het alleen nog een kwestie van water geven.

De kruidenpot is UV-bestendig en is hierdoor zeer geschikt om op de vensterbank te plaatsen. Daarnaast is de kruidenpot ook erg praktisch op het balkon of in de keuken. Wilt u voortaan heerlijke, verse kruiden? Maak dan gebruik van deze praktische kruidenpot met waterreservoir en geniet voortaan van uw eigen gekweekte kruiden in uw maaltijden.

Specificaties

  • Afmetingen  (Ø x H) : 13x21 cm
  • Ø onderaan = 9 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Antraciet
  • Vaatwasserbestendig
  • UV-gestabiliseerd
  • Waterreservoir: 0,5 l
Gerelateerde artikelen