ACD tuinkas Basic 8.2m2 – polycarbonaat

ACD tuinkas Basic 8.2m2 – polycarbonaat


Prijs:
1.255,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
ACD
EAN:
5411210400781
B2B:
Artikelomschrijving:
Een tuinkas is een mooie aanwinst voor de tuin voor iedere tuinliefhebber. In een kas kunt u verschillende...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

ACD tuinkas Basic 8.2m2 – polycarbonaat

Een tuinkas is een mooie aanwinst voor de tuin voor iedere tuinliefhebber. In een kas kunt u verschillende planten, groenten en fruit verbouwen in een gecontroleerde omgeving. Met een tuinkas kunt u eerder aan het kweekseizoen beginnen en tevens kunt u na het kweekseizoen langer doorgaan met tuinieren. Een tuinkas is goed geïsoleerd waardoor de temperatuur in de kas altijd hoger is dan de buitentemperatuur. Hierdoor kunt u al vroeg beginnen met kweken, en langer door gaan met kweken. Voor de optimale omstandigheden in de kas is het belangrijk dat u de tuinkas op een plaats in de zon plaatst, maar waar hij beschut is tegen wind. Met een comfortabele stoel en een tafel is de tuinkas ook perfect te gebruiken als relaxplek in de tuin. Wanneer de eerste zonnestralen doorkomen kunt u heerlijk genieten van de aangename warmte van de zon.

De ACD tuinkas heeft een stevige en onderhoudsvriendelijke aluminiumconstructie en heeft een beglazing van 4 millimeter polycarbonaatplaten. Polycarbonaat is een zeer stevige kunststofsoort welke vele malen steviger is dan glas. Door de stevigheid van dit materiaal is het ideaal om te gebruiken in een omgeving waar spelende kinderen of huisdieren aanwezig zijn. Het polycarbonaat verhoogt de veiligheid in en rondom de tuinkas.

De ACD tuinkas Basic heeft een maximale hoogte van 229 centimeter, een breedte van 278 en een lengte van 297 centimeter. De tuinkas is voorzien van een dubbele schuifdeur en maar liefst vier dakramen. Met de dakramen kunt u de ruimte goed ventileren wat heel belangrijk is voor een optimaal leefklimaat. Ventilatie verlaagt de temperatuur wanneer deze te hoog wordt in de zomermaanden maar verlaagt ook de luchtvochtigheid.

De ACD tuinkas is uit te breiden met de zelfdragende fundering welke garant staat voor een snelle montage. De fundering is optioneel bij te bestellen maar is niet noodzakelijk wanneer u zelf over een stabiele ondergrond beschikt.

Specificaties

  • Lengte: 297 cm
  • Breedte: 278 cm
  • Hoogte: 229 cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal glas: Polycarbonaat
  • Kleur: Doorzichtig/zilver
  • Aantal dakramen: 4
  • Gewicht: 59 kg
Gerelateerde artikelen