ACD tuinkas Basic 6.0m2 – polycarbonaat

ACD tuinkas Basic 6.0m2 – polycarbonaat


Prijs:
1.045,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
ACD
EAN:
5701701013041
B2B:
Artikelomschrijving:
Geniet het hele jaar door van de mooiste planten en bloemen, verse groenten en fruit met deze handige...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

ACD tuinkas Basic 6.0m2 – polycarbonaat

Geniet het hele jaar door van de mooiste planten en bloemen, verse groenten en fruit met deze handige tuinkas. Met een tuinkas regelt u zelf de hoeveelheid licht en water die uw planten krijgen en hiermee heeft u invloed op het kweekproces. In de winter kunt u groenten verbouwen die buiten niet zouden overleven en ook kunt u kuipplanten in de tuinkas laten overwinteren. In de zomer kunt u meer bloemen en planten verbouwen door de tropische temperaturen in de kas. Voor het optimale resultaat uit uw tuinkas is het wel belangrijk dat u de kas in de zon, uit de wind plaatst. Naast het verbouwen van planten is een tuinkas ook een ideaal plekje om even te ontspannen, doordat de temperatuur in de tuinkas altijd hoger is dan buiten kunt u hier heerlijk even relaxen. Met een tafel en wat tuinstoelen in de kas creëert u de ultieme plek om te genieten van de eerste zonnestralen.

De tuinkas heeft een stevig, onderhoudsvrij aluminium frame en is voorzien van 4 millimeter polycarbonaatplaten. Polycarbonaat is een zeer stevige kunststofsoort welke vele malen steviger is dan glas. Polycarbonaat is ideaal te gebruiken wanneer er spelende kinderen of huisdieren in de omgeving aanwezig zijn, zo wordt de veiligheid in en rondom de kas verhoogd.

De ACD tuinkas Basic 6.0m2 – polycarbonaat heeft een maximale hoogte van 197 centimeter, een breedte van 194 centimeter en een lengte van 296 centimeter. De tuinkas is voorzien van één schuifdeur met een breedte van 60 centimeter en één dakraam, met het dakraam kunt u de kas goed ventileren.

De zelfdragende fundering in gegalvaniseerd staal is optioneel bij te bestellen met de tuinkas. Deze fundering is niet noodzakelijk maar staat wel garant voor een snelle montage, het grote voordeel van de fundering is dat u geen betonfundering meer nodig heeft. De ACD tuinkas wordt geleverd als zelfbouwpakket en is in elkaar te zetten met aluminium bouten en moeren.

Specificaties

  • Lengte: 296 cm
  • Breedte: 197 cm
  • Hoogte: 197 cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal glas: Polycarbonaat
  • Aantal dakramen: 1
  • Kleur: Doorzichtig/zilver
  • Gewicht: 43 kg
Gerelateerde artikelen