ACD tuinkas Basic 4.5m2 – polycarbonaat

ACD tuinkas Basic 4.5m2 – polycarbonaat


Prijs:
835,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
ACD
EAN:
5701701013034
B2B:
Artikelomschrijving:
De ACD tuinkas Basic is het ideale instapmodel voor de echte tuinliefhebber. Met een tuinkas kunt u het hele...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

ACD tuinkas Basic 4.5m2 – polycarbonaat

De ACD tuinkas Basic is het ideale instapmodel voor de echte tuinliefhebber. Met een tuinkas kunt u het hele jaar door bezig zijn met uw planten en gewassen en regelt u zelf de temperatuur en de hoeveelheid licht en water die de planten krijgen. In de winter kunt u groenten verbouwen die de winterkou niet zouden overleven of u kunt kuipplanten laten overwinteren in de kas. Bovendien wordt de temperatuur in de zomer in de kas een stuk hoger dan buiten, hierdoor kunnen er meer soorten planten en bloemen worden gekweekt dan buiten. Het is bij de plaatsing van de tuinkas wel belangrijk dat hij in de zon, uit de wind staat. Naast het verbouwen van planten, groenten, fruit en bloemen, kunt u de tuinkas ook gebruiken als extra relaxplekje in uw tuin. Met een tafel en een aantal stoelen wordt de tuinkas al snel een heerlijk plekje om even te ontspannen.

De tuinkas heeft een frame van stevig, onderhoudsvrij aluminium en heeft een beglazing van 4 millimeter polycarbonaatplaten. Polycarbonaat is een zeer stevige kunststofsoort welke vele malen sterker is dan glas, hierdoor is de tuinkas ideaal om te gebruiken in een omgeving met spelende kinderen of huisdieren. Polycarbonaat is stevig, slagvast, licht van gewicht en zorgt voor een goede isolatie. De luchtkanalen in de platen bezorgen de kassen een betere isolatie in de wintermaanden.

De ACD tuinkas Basic 4.5m2 – polycarbonaat heeft een maximale hoogte van 197 centimeter, is 197 centimeter breed en 224 centimeter lang. De tuinkas is voorzien van een schuifdeur met een deuropening van 60 centimeter en één dakraam. Middels het dakraam kunt u invloed uitoefenen op de temperatuur in de kas.

De fundering voor de tuinkas is optioneel bij te bestellen maar is niet noodzakelijk. Enkel wanneer u niet over een stabiele ondergrond beschikt om de tuinkas op te plaatsen dient u de fundering mee te bestellen. De tuinkas wordt geleverd als zelfbouwpakket en wordt opgebouwd met bouten en moeren.

Specificaties

  • Lengte: 224 cm
  • Breedte: 197 cm
  • Hoogte: 197 cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal glas: Polycarbonaat
  • Kleur: Doorzichtig/zilver
  • Aantal dakramen: 1
  • Gewicht: 35 kg
  • Voorzien van een schuifdeur en een dakraam
Gerelateerde artikelen